Fredags-
supervision

Fredagssupervision for ISTDP – København NV

Jeg fortsætter successen. Igen i år er der mulighed for at få ISTDP-supervision for at holde jeres faglige udvikling i gang. Tilbuddet gælder på tværs af alle instituttets coregrupper, så I vil kunne møde og lære fra andre årgange/ gode kolleger – både igangværende corestuderende og de der har afsluttet coretræning

Det foregår således:

Hver supervision er ca 50 min pr person

  • Du medbringer udsnit af videooptagelse (ingen udskrift), som ønskes belyst. Og vi kan inddrage rollespil som ekstra læringsvinkel, hvis interesse.
  • Vi kan også inddrage Deliberate Practice hvor det passer ind; fx fokus på at træne din evne til at holde pres, eller på at ”kigge mere ind i egne reaktioner” for at forstå hvad der blokerer for din evne til at være til stede med din klient osv.
  • Antal deltagere: Der er plads til max 6 deltager pr gang. Hvis der kun er én deltager varer det 1 time, 2 deltagere 2 timer … Max 6 deltagere 6 timer + pauser
  • Pris; 1350 kroner pr deltager pr gang, uanset antallet af timer. Jo flere deltagere, jo mere (billig) læring får I gensidigt af hinanden – medbring selv madpakke el køb lokalt.
  • Sted /Tidsrum; vi mødes i min klinik kl 9 og fortsætter til senest kl 16 (hvis du kun kan være med en del af dagen, så finder vi ud af det)
  • Transport m metro /Bus, ca 10-15 min fra KBH. Bus 5A, (holder lige udenfor porten/Glasvej) Bus 350S stå af på på Nørrebro st og gå ca 500 meter op ad Frederikssundsvej.
  • Med bil: Gratis 3-timers parkering i gaderne omkring.
  • Afbud: Såfremt man bliver syg, eller forhindret, betaler man medmindre jeg/ I har en anden, der kan springe til.

Nedenfor ser du datoerne for 2023. Nogle af os, har brug for at booke datoer i god tid, andre af os ikke. Tilmelding: efter FØRST-TIL-MØLLE princippet: Du kan tilmelde dig nu for alle de datoer du vil, eller vente og tilmelde dig pr halvår.

1. halvår 2023:  d.20.januar, 24.februar, 10.marts, 14.april &9.juni 2023

2 .halvår 2023: d. 15.september, 13.oktober, 10.november og 8.december 2023

Glæder mig til at fredags-nørde den med jer – Det plejer at være givende og sjovt!

 

De bedste hilsner

Jeanne

Dynamisk Coaching
af ledere

Advanced
Supervisions-
laboratorium

Individuel
Supervision

Telefon

+45 26 20 20 63

Adresse

Psykologerne på Toppen
Frederikssundsvej 60 D, 3.sal,
2400 Kbh NV